maandag, maart 02, 2009

Voor iedereen die mijn weblog nog wel eens bezoekt of hier toevallig op terecht komt

Ik heb al een lange tijd niks geschreven, maar wil hier toch nog even melden dat ik in de zomer van vorig jaar ben afgestudeerd. Ik werk nu in een leuke praktijk waar ik voornamelijk kinderen met spraak- en taalstoornissen behandel. Ik heb het ontzettend naar mijn zin!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo!
Gefeliciteerd met het afstuderen! Ik ben 2e jaars logopedie student en heb veel aan je weblog gehad! Dankjewel!:D
Groetjes!

Anoniem zei

Hallo Linda,
Ik ben bij toeval op je weblog terecht gekomen en wil je heel graag wat vragen.
Ik zoek informatie over een fonologische (uit)spraakstoornis. Onze zoon van 5 heefteen ernstige fonologosche spraakstoornis en we kunnen erg weinig informatie vinden over het verloop van deze stoornis. Kun jij ons daar wat meer over vertellen of verwijzen naar websites/informatie?
Hartelijk bedankt ! Gea

Marjolein zei

Hey Linda,

Gefeliciteerd met je afstuderen nog! Ik ben van plan de opleiding ook aan de HU te volgen vanaf september en ik vroeg me af hoe theoretisch de opleiding is en of de studie goed te doen is?

Groetjes, Marjolein

Anoniem zei

Hallo Linda,

Voor mijn zoon van 6 zoek ik oefenmateriaal voor zijn fonetische articulatiestoornis (s, t en tongpunt-r). Weet jij welk materiaal geschikt is en waar ik het kan verkrijgen?
Alvast bedankt!

Groetjes van Lydia

Barbara zei

Hi Linda,

Ik heb een vraag en ik hoop dat jij er wat over weet. Mijn zusje (woont in engeland) heeft vorige week een zoontje gekregen en alles was goed. Na 2 dagen begon hij piepend adem te halen en binnen een paar uur lag hij op de intensive care aan de beademing. Blijkt dat zijn stembanden 'te strak' zijn, niet mee trillen en daarom krijgt hij niet voldoende lucht naar binnen. Hij ligt nu met slangetjes door zijn neus en keel (wordt gevoed door zijn neusje). Zij wachten nu nog een week om te kijken of de situatie beter wordt. Anders krijgt hij een tube van zijn luchtpijp naar zijn halsje.Heb je hier wel eens van gehoord en wat is de prognose ??? Of kan je mij ergens naar toe verwijzen ??
Hoor graag van je!

groet Barbara

Ann zei

Hallo Linda,

Al een aantal keer heb ik het e.e.a gelezen op je weblog. Het lijkt mij ontzettend leuk om de studie logopedie te gaan doen, alleen ben ik niet heel goed in leren. Daarom vraag ik mij af hoe de tentamenstof eruit ziet voor de studie. Is het een boekwerk wat je doormiddel van begrijpend lezen moet leren of krijg je als student een samenvatting uitgerijkt die je bij wijze van uit je hoofd moet leren?

Ik weet dat je bent afgestudeerd al een tijdje terug en dat misschien de lesmethodes zijn veranderd, maar ik ben wel benieuwd hoe dat is gegaan.

Graag hoor ik van je.
Groeten,
Ann